Jak vycítit velikost své Aury

 

Jak vycítit velikost své Aury

28. srpna 2010 v 4:45 | Alue |  Energie

alue.cz
Když mi bylo dvanáct let, zjistila jsem čirou náhodou, jak vycítit velikost své aury. Rozhodla jsem se, že svůj jednoduchý postup nabídnu k odzkoušení i jiným, které by právě tohle zajímalo. Dopředu ale varuji: NEVÍM, jestli to bude fungovat i ostatním, samozřejmě že je pro to potřeba určitá schopnost cítění energií, stejně tak jako u klasického energetického cvičení. (viz. série článků ,,Jak pracovat s energiemi")
Dopředu troška teorie: Aurou je myšleno elektromagnetické vyzařování lidského těla. Toto vyzařování má barvu, která vypovídá o daném člověku. Velikost lidské aury zasahuje zhruba do míst, kam dosáhnou ruce, když rozpažíte. Větší aura nebývá. Řeči o tom, že má někdo auru čtyři metry apod. jsou jen prázdné plácání játry, které živí ego dotyčného člověka, jenž to o sobě vykládá. Naopak to svědčí o jeho absolutní neznalosti energetických zákonů a funkce lidské bytosti. Pokud máme velmi vysoké energie, neodráží se to na naší velikosti aury, ale na chování, cítění, myšlení, na obličeji i na barvě a čistotě aury. Rozhodně nikdo nemá auru do zahrady.
 
Návod, jak vycítit velikost své vlastní aury:
Běžte někam, kde budete mít klid, nejlépe do přírody,  abyste se mohli soustředit a aby vaše vyzařování ovlivňovalo co nejméně elementů.
Zavřete oči a pokuste se vnitřně naladit na cítění energií. Často jen stačí stát a cítit své tělo, tep srdce, dech. Po chvilce přichází naladění a můžete zkoušet nahmatat svou auru.
Natáhnete ruce a zkuste s nimi pomalu nebo rychle mávat okolo těla.
 
Přihlížejícím možná budete připadat legrační, ale pokud to zvládete, po chvilce ucítíte, že posledním článkem prstů jakoby zasahujete do nějakého energetického zlomu. Když budete pokračovat a vědomě se budete snažit cítit energii okolo sebe, zjistíte, že se nacházíte skutečně uvnitř vajíčka, které je pro vás teplé a energeticky hustější. Když vystrčíte prst ven ze svého aurického obalu, cítíte, jako byste vystrčili pod vodou prst nad hladinu. - Venku je chladněji i prst, který jste vystrčili ven z aurického obalu, vám přesně v té části zchládne a budete mít problém ho zahřát.
Já cítím konec aury na špičkách prstů, občas mám problém okraj nahmatat.
K čemu vám prakticky tohle může být?
Ve cviku se dá pokračovat, až nahmatáte ve své auře jiná energetická centra, či rezonanční otisky problémů, nemocí a duševních traumat. Dá se to tedy použít jako diagnostika sebe sama. Pokud neucítíte nic jiného, než jen okraj své aury, bude to pro vás alespoň zajímavé zpestření a důkaz, že lidská bytost auru má, a ne že ne.
Víly, Andělé - Sošky, Figurky

https://karolinaloskotova.blog.cz/rubrika/energie