Léčivé energie

Léčení energií je i výborná prevence onemocnění. V auře člověka jsou oslabená místa "vidět" a tak můžu již i půl roku dopředu upozornit na slabší místa i příčiny (například přejídání a z toho unavená slinivka břišní). Řešit věci dokud jsou malé je výhodné. Čínská medicína také pracuje spíš na prevenci zatímco my tady v ČR jsme zvyklí až jsou nemoci moc cítit. A to již léčení může zabrat víc času.

Léčení energií - ladění aury a čaker je prastará metoda léčení. Zasahuje přímo do příčin nemocí, auru vylaďuje a tím přímo podporuje uzdravení. Léčení se provádí buď doteky na tělo a nebo bez doteku (podle Vašeho uvážení). Dotek zde není nutný, protože energie může proudit silně i na velké vzdálenosti i přes silné překážky materiálů, protože je bez omezení prostupuje. Při léčení energií lidé obvykle pociťují brnění, teplo nebo chlad, mrazení po těle a také klid a pohodu či jakoby odhmotnění těla. Jednoduše řečeno vnímáte různé projevy působení energie. Tato léčivá energie prochází i přes oděv až do morku kostí, takže odkládat oblečení není vůbec potřebné. Tato energie prochází přes toho, kdo Vám ji předává a je pro tělo jen přátelská a spouští samoléčebné pochody v těle. Pro více informací o Reiki čtěte kolonku "Vysvětlení pojmů použitých v textech".

ÚČINKY A VYUŽITÍ: 

Všeobecně zlepšení zdraví fyzického i psychického. Skvěle se hodí například proti depresím, při únavě, bolestech hlavy, k odblokování starých zážitků, traumat a podobně. 

Další účinky: 

- harmonizace těla, mysli s všeobecně léčivými a tělo posilujícími účinky

- zrychlení hojení ran, zlomenin

- minimalizace ochrnutí (vhodnější je řešit co nejdříve)

- uvolnění stresu (i cíleně na určitou situaci např. před zkouškou)

- potlačení strachu

- zlepšení spánku

- podpora imunity

- vytvoření energetické ochrany (cíleně na konkrétní situace například posílení energetického těla proti vlivům energií nižších vibrací - jak říkáme negativním nebo ne příliš pozitivním energiím)

- zlepšení nálad a pocitů

- zlepšení schopnosti řešit situace

- zlepšení tvůrčí aktivity

- možnost odblokování prožitých událostí v minulosti (vzpomínky, vztahy a podobně)

- potlačení zlozvyků nebo vrozených dědičných sklonů atd. ( dlouhodobější proces )

K léčení používám různé jemnohmotné energie podle potřeby a povahy potíží, energie Reiki 1. až 4. stupně i energii zemského magnetismu. 

Během léčení analyzuji Vaši auru - biopole člověka a stav čaker. V auře se nemoci objevují až 6 měsíců dopředu, takže toto léčení a ladění energií člověka je velmi užitečné pro zdraví. Doplněním energie tam, kde chybí nebo je zhoršená kvalita Vaší bioenergie, se zdraví vrací postupně do normálu. 

Co může následovat po léčení energií:

Po harmonizaci aury a čaker (léčení) dochází v průběhu několika dní k odplavování minulých zážitků, což může být pociťováno různě (euforie, podráždění, přecitlivělost, únava ...) 
Čakry fungují jako informační centra a nesou v sobě spoustu informací (energie). Doplněním nové energie se čakry čistí a záleží na tom, co zrovna energie čistí, podle toho člověk prožívá pocity. Doplnění nové energie do čaker zvyšuje celkovou harmonii bytosti.
Tyto prožitky jsou u každého individuální a postupem několika dní se vše ustálí a mysl a tělo zakotví na nové hladině energie. Při pocitech únavy se doporučuje krátký odpočinek, tělo prochází změnami několik dnů a únava se může přechodně objevit. Je dobré zvýšit příjem tekutin - čisté vody. Tělo se zbavuje vlivem energie toxinů. Fyzikálně se dá říct , že v těle probíhají v důsledku změny hladiny energie různé ozdravné pochody a proto i na úrovni fyzické může být pociťováno něco z minulosti (bolest u zlomenin atd. ). Většinou zdánlivě negativní projevy jsou důsledkem toho, že probíhá léčení i na fyzické úrovni, což je již jen tím , jak silně který člověk energii při harmonizaci aury a čaker využije. Ve stavu harmonie nejsou nemoci a tak samotné léčení závisí na mnoha faktorech (příčinách). Je tedy dobré příčiny odstranit a pomocí léčení usnadnit návrat mysli a těla do souladu - harmonie. Obvykle na příčiny nemoci upozorňuji a odhaluji je přímo z aury člověka, kde jsou zapsány v podobě různých vibrací energie, které vnímám.
Celkově můžeme říct, že léčivá energie urychluje hojivé procesy v těle a celkově posiluje člověka.

Toto sezení je pohodové a můžou být podle přání použity vůně na pomoc při odstranění bloků v čakrách. Můžeme analyzovat Vaši situaci, pocity, nálady nebo pomoct poradit s řešením problémů atd.

Opakované léčení je vhodné např. při chronických (dlouhotrvajících) fyzických nebo psychických problémech, kde je třeba postupně stav vylaďovat a častěji pozitivní energii doplňovat. Opakovanou návštěvu doporučuji u každého individuálně podle stavu aury - zdraví. 

K léčení můžete donést jednu fotografii nebo půdorys domu, bytu, kde můžu dálkovým působením energie vyladit energeticky tyto Vaše prostory, což podporuje velmi pozitivně fyzické i psychické zdraví, protože prostory, kde se trvale či déle zdržujeme nás velmi ovlivňují. Toto čištění je v ceně léčení jako doplněk. Pro podrobný rozbor Vašeho bydlení čtěte "Harmonizace bydlení".